Wie ben ik?

Mijn naam is Linda Foubert, geboren in 1959.

Als kleuterleidster leerde ik de basispsychologie goed te implementeren. Mijn collega’s zorgden ervoor dat ik nog een ander talent ontwikkelde: de kunst om een degelijke massage te geven.

In 1998 won ik een cursus voetreflexologie. Hieruit vloeide mijn interesse voor aromatherapie die als ondersteuning van de voetreflexologie nog betere resultaten opleverde. Aromatherapie cursussen gevolgd in België, Nederland en in Frankrijk heb ik stagegelopen om etherische oliën te distilleren.

Van dan af ben ik opleidingen en cursussen gaan volgen tot ik in 2006 de stap durfde te zetten naar een massagepraktijk.

Vanaf 2011 ben ik ook docente geworden eerst in de Schoonheidsschool en daarna in Syntra. Hier doceer ik de basiscursus massage (Zweedse massage), Balinese massage en Hawaiiaanse massage.

In 2014 was ik de massagetherapeute in ‘Ook getest op mensen’.

Ook getest op mensen

In gezelschap van presentator Marcel Vanthilt en huisdokter Tom Jacobs

In 2015 heb ik mijn terrein uitgebreid naar de Dodecanese in Griekenland. Vanaf nu kunnen jullie, tijdens de vakantiemaanden juli, augustus, september en eventueel oktober, ook daar terecht om een massage op zee te ontvangen. Het neusje van de zalm, want de zon is daar steeds van de partij.

Opleidingen

Langdurige opleidingen:

Gevolgde workshops: