Primadonna massage (afslankingsmassage)

Werk op een natuurlijke manier aan een mooi en gezond lichaam!

Geen dure en ingrijpende liposuctie of liposculptuur! U wilt graag een slanker en strakker lichaam zonder cellulitis?

primadonna massage

Cellulitis?
Sinaasappelhuid (wetenschappelijke benaming is cellulitis) is één van de meest voorkomende huidproblemen bij vrouwen. Sinaasappelhuid ontstaat doordat vetcellen in het onderhuids bindweefsel toenemen. Een toename van vetcellen resulteert in een vernauwing van de bloedvaten. Door een slechte bloedcirculatie en een verstoorde vochtafvoer kunnen vet, afvalstoffen en vocht haast niet meer afgevoerd worden. Het bindweefsel wordt verhard en er ontstaan bobbels en putjes in de huid. De meest voorkomende probleemgebieden zijn: heupen, billen, bovenbenen, armen en buik. De explosieve stijging van de laatste decennia is te wijten aan de slechter wordende leefgewoonten. Ongezonde voeding, de anticonceptiepil, alcohol, roken, medicijngebruik en gebrek aan beweging zijn hier onder andere de onderliggend oorzaak van.

Hoe kom ik van cellulitis af?
Cellulitis gaat bijna nooit vanzelf weg. Een goede doorbloeding is essentieel voor een succesvolle aanpak van cellulitis. Primadonna afslankingsmassage is een intensieve massage en kan in eerste instantie gevoelig zijn, maar het resultaat na een kuurbehandeling is dan ook buitengewoon.

Door de combinatie van o.a. huidroltechnieken, stevige tapotages en de drainage-effecten worden de vetcellen "geplet". De doorbloeding wordt sterk bevorderd; uw huid wordt zichtbaar mooier, strakker en gladder. Het stugge, verkleefde bindweefsel dat cellulitis mede helpt te veroorzaken wordt losgemaakt, uw lichaam wordt gereinigd van gifstoffen en opgehoopt vocht. U valt met de afslankingsmassage niet af in kilo's, maar u verliest gegarandeerd centimeters in omvang. Een positieve bijwerking is dat men zich na een Primadonna behandeling verkwikt voelt en een positiever zelfbeeld krijgt. Het effect wordt versterkt als u naast de massage aandacht besteed aan gezonde eet- en leefgewoonten, dagelijks 1,5 liter water drinkt en voldoende lichaamsbeweging neemt.

Waarop heeft een behandeling effect?

Wat zijn de resultaten van de Primadonna afslankingsmassage?
Deze nieuwe massagebehandeling is grondig onderzocht en uit testen blijkt dat de behandeling buitengewone resultaten oplevert. Resultaten zijn niet direct na 1 sessie zichtbaar, regelmaat is belangrijk. Na ongeveer 10 sessies is de verandering van het lichaam duidelijk merkbaar. Het beste resultaat wordt verkregen als u in de eerste 2 weken 2-3 behandelingen per week ondergaat en in de 2 weken daarna 2 behandelingen per week.

Hoewel de resultaten variëren, is een omvangverlies van één tot twee kledingmaten zonder gewichtsverlies mogelijk gebleken. Per keer kan maar één van de doelgebieden worden behandeld:

Een deelbehandeling volgens uw wensen is in overleg ook mogelijk.

30 minuten € 30
5 beurten € 130
10 beurten € 250