Je eerste keer in een massagepraktijk?

Je komt binnen en je mag even plaats nemen aan het tafeltje. Hier bespreken we even welke massage u wenst. Eventueel worden er ook gegevens genoteerd. Dit is afhankelijk van de gekozen massage.

massagetafel

Terwijl jij je omkleedt, zorg ik dat de massagetafel een hoesovertrek krijgt. Het badlaken hangt bij jou in de kleedkamer zodat jij deze om je kan slaan. De muziek speelt ondertussen zacht, het licht is lichtjes gedempt, de kaarsjes branden en de kamertemperatuur is ongeveer 23 graden.

In de omkleedruimte doe je in alle rust sieraden en kleding uit. Bij een volledige lichaamsmassage kan je kiezen uit volledig naakt of je slip aan houden. Doe zoveel uit als dat je zelf nog prettig vindt. Weet dat je tijdens de massage voor het grootste deel onder een badlaken ligt en dat enkel het deel dat gemasseerd wordt onbedekt is.

Ik masseer op een Custom Craftworks massagetafel, “de Rolls Royce van de professionele massagetafels”, zalig om op te liggen. Indien gewenst krijg je een zachte rol onder je enkels, zodat je een prettige, gemakkelijke houding kan aannemen.

massage

Bij het omdraaien op de tafel wordt er een handdoek voor je gehouden. Afhankelijk van de gekozen massage, droom je drie kwartier tot anderhalf uur weg in een continue, vloeiende massage. Omdat meestal het hoofd ook wordt gemasseerd, kan je kapsel tijdens de massage wat ‘ontregeld’ worden. Indien je dit niet wenst, gelieve dit vooraf te melden.

Na de massage krijg je nog even de tijd om na te genieten en in je eigen tempo tot jezelf te komen. Ondertussen wordt er gezorgd voor wat water. We kunnen dan nog even napraten. Daarna komt het opnieuw aankleden, wordt er afgerekend en indien gewenst een nieuwe afspraak gemaakt. Hierna nemen we afscheid.

Hygiëne staat binnen de praktijk hoog aangeschreven.
Nephthys verwacht dat je vlak voor de massage hebt gedoucht.

Als je voor de eerste keer mijn praktijk bezoekt, vergeet dan niet je welkomstbon.