‘Alleen al de warme handen op je lijf wakkeren de productie van ‘endorfines’ (stoffen die de pijn verzachten, de stress wegnemen ...) aan. Warm en veilig aangeraakt worden, is een van onze basisbehoeften. Daarom kan een massage magische effecten hebben op je lichaam. ’

Hot Chocolate massage

Velen noemen de Hot Chocolate massage de "zoetste verwenning" sinds massage bestaat. Cacao bevat Theobromine, dat er voor zorgt dat serotonine en endorfine (gelukshormoon) in ons lichaam verhoogd worden. Het zijn deze hormonen die ons een goed gevoel geven. De kalmerende werking van de cacao-ingrediënten beïnvloeden de huidsensoren. Uniek en onvergelijkbaar met andere massagevormen is de ervaring van de warme chocolade die op de huid verdeeld wordt. Onder de masserende handen ontstaat zowaar een emotioneel en optisch kunstwerk: ”De chocoladezachte huid.”

Hot Chocolate massage schenkt huid en zintuigen een bijzonder wellness-feeling. Er valt de huid echter nog meer dan enkel welbehagen ten deel: cacao-polyphenol is een actieve conserveringsstof – ze vangt de gevaarlijke vrije radicalen, die verantwoordelijk zijn voor de afbraak en het verouderingsproces van de huidcellen, en neutraliseert ze.

Conclusie: Hot Chocolate Massage is een gecombineerde beauty- en wellness behandeling, die de huid in een compleet verwen- en regeneratieproces hult.

Na een Hot Chocolate massage plak je niet! Je moet dus ook geen douche nemen nadien. De olie is een samenstelling van basisolie en cacaoboter.

Niet voor mensen met een allergie voor chocolade.

Doe voor de massage een oude slip aan een breng een nieuwe mee!

Hot Chocolate massage
± 60 minuten € 60