Cadeaubon

Allerlei feesten zoals Moederdag, Vaderdag, verjaardag van je partner, vrienden of familie, Kerst en Nieuwjaar geven aanleiding om een deugddoend, origineel cadeau te schenken!

Ook bedrijven die waardevolle werknemers extra in de watten willen leggen of belonen voor het geleverde werk, kunnen dergelijke bons aanvragen. Ze zorgen voor net dat extraatje meer motivatie. Ook een manier om eens uit een ander vaatje te tappen dan eindeloos te zeuren over rentabilteit, prestatie, productiviteit. Zet je medewerkers eens centraal, ze verdienen het!

Het aanbod bij massagepraktijk Nephthys is zeer uitgebreid. Niet alleen solo massage, je kunt ook eens een vierhandenmassage of een duomassage cadeau doen!

Je zal zeker iets vinden wat bij hem of haar in de smaak zal vallen. Weet je niet wat kiezen en je wilt toch een wellnessbehandeling schenken? Dit kan gemakkelijk en in stijl door aankoop van de massage-cadeaubon bij massagepraktijk Nephthys: geef het gewenste bedrag door en dit wordt dan op de cadeaubon gezet. De ontvanger kan dan zelf kiezen welke massage hij/zij wenst ter waarde van dat bedrag. Altijd goed!

Hoe ga je te werk? De cadeaubon vraag je aan door een eenvoudige email naar info @ nephthys.be

Je bepaalt zelf hoeveel de bon mag kosten en wij werken een pakketje op maat voor jou uit.

In je email vermeld je de volgende zaken:

  1. jouw naam en adres; wij sturen de bon naar jou op, zodat je die persoonlijk kan afgeven aan diegene die je wil verrassen.
  2. de naam van de persoon die de bon krijgt; deze plaatsen we op de bon.
  3. instructies over welke tekst je precies op de bon wil. Sommige mensen willen dat de geldelijke waarde erop vermeld staat; anderen liever niet. Sommige mensen willen een persoonlijke tekst erbij voegen: allemaal mogelijk. Wij doen het voor jou.
  4. Hierna mailen wij je het rekeningnummer door waarop je het bedrag stort. De bon is standaard 6 maanden geldig. Als we dit langer rekken, dan vergeten de mensen dat ze nog een bon hebben liggen en komt er niets van. Wilt u om een of andere reden de geldigheidsduur verlengen, laat het ons dan weten.

Bestel je bon tijdig, zodat de post en de postbode voldoende de tijd hebben om deze te bezorgen.