‘Alleen al de warme handen op je lijf wakkeren de productie van ‘endorfines’ (stoffen die de pijn verzachten, de stress wegnemen ...) aan. Warm en veilig aangeraakt worden, is een van onze basisbehoeften. Daarom kan een massage magische effecten hebben op je lichaam. ’

Balinese massage

Waarom?

De ultieme manier om gemasseerd te worden!
Met Balinese massage ligt de nadruk op een complete zintuiglijke ervaring, met behulp van een dynamische combinatie van acupressuur, reflexologie, stretching, diepweefselmassage en geurende etherische oliën. Het is een fysieke vorm van massage, meestal gebruikt om migraine te kalmeren, spierpijn te verzachten en de knopen weg te strijken.

Balinese massage

Wat is het?

Uw therapeut zal u vragen om op de massagetafel te liggen. Zoals met de meeste massages die gebruik maken van olie, moet u zich ontdoen van de meeste van uw kleding (doorgaans alles behalve je ondergoed onder de gordel), maar uw therapeut zal u met handdoeken bedekken zodat u zich toch comfortabel voelt.

Bereid je voor op goed kneden - Balinese massage maakt gebruik van een combinatie van diepe druk, lange massagestreken en huidvoortschrijdende technieken om de knopen eruit te dwingen, om de spierspanning te verzachten en echt je bloed te laten stromen.

Al is Balinese massage meestal bekend voor de fysieke voordelen, is het ook zeer geschikt voor verlichting van stress en de geurige natuurlijke oliën zijn niet alleen ontspannend, maar ze laten je ruiken alsof je bijna eetbaar bent.

Balinese massage

Is het voor mij?

Een Balinese massage krijgen blijft je zeker en vast bij. Het reikt tot aan de diepere weefsels, waardoor het een populaire behandeling is voor sportblessures.
Of je hebt een marathon gelopen of je bent gewoon een beetje te enthousiast geweest op de squashbaan, dan kan de Balinese massage u weer in topconditie brengen.

Dat gezegd hebbende, er zijn momenten in het leven waarop je met fluwelen handschoenen behandeld moet worden...
Dus, als u zwanger bent, onlangs een operatie heb gehad, gewond bent of dat je het gevoel hebt dat er delicaat met jou moet worden omgesprongen om de een of de andere reden, vertel dit zeker aan uw therapeut.

Balinese massage

De Balinese massage mag op wereldvlak als een topper beschouwd worden. Naast de Traditionele Thaise massage en Shiatsu is dit één van de bekendste massagevormen van Azië. Er wordt gebruik gemaakt van oliën op basis van tropische noten. Kokosolie wordt bijvoorbeeld veel toegepast voor zijn geneeskrachtige werking bij talloze klachten (gewrichtsklachten, droge huid,...)

Kokosmelk
30 minuten €30
60 minuten €55