‘Alleen al de warme handen op je lijf wakkeren de productie van ‘endorfines’ (stoffen die de pijn verzachten, de stress wegnemen ...) aan. Warm en veilig aangeraakt worden, is een van onze basisbehoeften. Daarom kan een massage magische effecten hebben op je lichaam. ’

Vierhandenmassage aan huis

vierhandenmassage

Omschrijving: Massage aan huis. Vierhanden Massage voor 1 persoon aan huis of op locatie.

Voorbereidingen: Wij verzoeken al onze klanten de volgende voorbereidingen te treffen om zo een optimale omgeving te creëren om de massage uit te voeren:

Kenmerken: Deze massage brengt een bijzonder diepe ontspanning teweeg en de extra aandacht van vier handen is een sensationele ervaring voor zowel mannen als vrouwen. De 4 handen massage is Het Ultieme Genieten. Een cadeau voor lichaam en geest. Ook voor deze massage kunt u weer kiezen uit diverse oliën en tevens bestaat de mogelijkheid om speciaal voor u een olie samen te stellen op basis van aromatherapie.

Voordelen: De 4 handen massage is Het Ultieme Genieten. Een cadeau voor lichaam en geest. De combinatie van vier handen werkt dieper door en is daarom uitermate geschikt voor mensen met algemene stressklachten en wanneer het je allemaal eventjes te veel is.

Tijdsduur 60 minuten
Tarief € 110, verplaatsingskosten niet inbegrepen.
De verplaatsingskosten variëren van € 10 tot € 15 afhankelijk van de verplaatsing.