‘Alleen al de warme handen op je lijf wakkeren de productie van ‘endorfines’ (stoffen die de pijn verzachten, de stress wegnemen ...) aan. Warm en veilig aangeraakt worden, is een van onze basisbehoeften. Daarom kan een massage magische effecten hebben op je lichaam. ’

Vierhandenmassage

Ervaar de weldaad van een vierhandenmassage!

U wordt gemasseerd door een masseuse en een masseur, die perfect op elkaar ingespeeld zijn. De unieke gewaarwording van 4 ervaren handen in harmonie over je lichaam te voelen bewegen zorgt voor een ongelooflijk weldoende ontspanning. Je hoeft enkel maar te genieten.

Eerst worden rug, nek, armen, benen en voeten gemasseerd en daarna is de voorzijde aan de beurt. De masseurs wisselen ondertussen ook van plaats, waardoor ze beiden alle delen van het lichaam kunnen bereiken.

Deze massage brengt een bijzonder diepe ontspanning teweeg en de extra aandacht van vier handen is een sensationele ervaring voor zowel mannen als vrouwen. De 4 handen massage is Het Ultieme Genieten. Een cadeau voor lichaam en geest.

Ook voor deze massage kunt u weer kiezen uit diverse oliën en tevens bestaat de mogelijkheid om speciaal voor u een olie samen te stellen op basis van aromatherapie.

vierhandenmassage

De 2 therapeuten zijn perfect op elkaar ingespeeld en zullen je graag deze unieke ervaring doen beleven! Terwijl 4 handen je lichaam masseren en je ligt te genieten, kan je je geest vrij laten en dankzij de diepe ontspanning die een 4-hands-massage je biedt, vergeet je je alledaagse zorgen, bestrijd je stress en hervind je je innerlijke energie.

De 4-hands-massage biedt een ontspanning voor zowel lichaam als geest.
Je voelt je als herboren.

Als één persoon met 2 handen je stress en spanningen doet verdwijnen, stel je dan eens voor wat 2 personen en vier handen kunnen doen! De combinatie van vier handen werkt dieper door en is daarom uitermate geschikt voor mensen met algemene stressklachten en wanneer het je allemaal eventjes te veel is.

Maar een vierhandenmassage dient ook als een luxetussendoortje. Totale ontspanning en gelukzaligheid gegarandeerd!

Genieten is de boodschap!

Vierhandenmassage 60 minuten € 95