‘Massage versnelt de bloedsomloop naar de huid zodat die gaat stralen en het vernieuwingsproces stimuleert. Het bevordert ook de productie van collageen, wat zorgt voor de elasticiteit van de huid. Zelfs de werking van talg en zweetklieren worden dankzij een massage gereguleerd.’

Nephthys pakket

Je wordt niet graag gemasseerd, maar je wil ook ontspannen zijn en minder last hebben van stress, of minder last hebben van een vervelend hoestje of ...

Etherische olie werkt op 4 vlakken: fysisch, psychisch, emotioneel en mentaal. Elke olie werkt op je in, of je de olie nu verdampt, inwrijft, op een zakdoek druppelt of gewoon in je broekzak steekt, de energie van de olie doet zijn werk.

Dus is het nodig dat je de juiste olie krijgt en er op een veilige manier mee omgaat. Nephthys is gespecialiseerd in aromatherapie en hier ben je in veilige handen.

Bij een eerste bezoek zal de aromatherapeute je allerlei vragen stellen om een zo juist mogelijk beeld te krijgen van de problemen en om zo ook de gepaste olie voor jou te kunnen vinden.

Daarna maak je een keuze uit enkele olietjes en die worden dan gemengd tot een lekker ruikende olie die volledig bij jou past.

merangel
De prijs is afhankelijk van de gekozen olie.