Klankhealing

Klankschalen kunnen ingrijpende veranderingen teweegbrengen in lichaam, ziel en geest van de mens.
Hun trillingen worden niet alleen met het oor opgevangen, maar met het gehele lichaam, met alle cellen.

De geluidsvibraties van de zingende schalen uit de Himalaya brengen jou in harmonie met jezelf.

Het geluid dat bij het bespelen van klankschalen wordt voortgebracht herstelt de natuurlijke, van oorsprong aanwezige frequenties van je lichaam en je geest.

Je kunt je lichaam vergelijken met een klankbord. De klanken van de schalen zullen zich aanpassen aan je lichaam. In de combinatie vinden ze beide hun eigen harmonie. Eén enkele schaal kan dus op verschillende mensen een verschillend effect hebben. Sterker nog: de schaal vibreert anders op verschillende momenten bij dezelfde persoon. De verklaring daarvoor is heel eenvoudig: omdat je als klankbord fungeert maar tegelijkertijd op verschillende momenten een andere lichamelijke of psychische conditie hebt, zal de schaal anders resoneren.

Word wie je bent!
Dring door tot je kern!
Laat de klankschalen het hulpmiddel zijn om de blokkades te laten verdwijnen en voor het welzijn te zorgen van jouw lichaam, ziel en geest.

Klankschalen zijn het massagemiddel voor mensen die wel graag eens een massage willen, maar die een beetje angst hebben voor aanraking. De zingende schalen zijn natuurlijk ook een verademing, een beleving voor iedereen die zich hierdoor wil laten verwennen.

klankschalen
± 60 minuten € 45